Cegeka is lid van Cyberveilig Nederland

De afgelopen jaren heeft Cegeka flink geïnvesteerd in hoogwaardige diensten op het gebied van security, onder andere door overname van cybersecurityspecialist SecurIT. Het lidmaatschap van Cyberveilig Nederland is een mooie aanvulling op de huidige cybersecurity activiteiten van Cegeka.

“Door ons lidmaatschap met Cyberveilig Nederland hebben wij de unieke kans om te leren van de ervaringen van de leden om daarmee onze klanten nog beter te kunnen assisteren in hun reis naar digitale weerbaarheid. Daarnaast biedt Cyberveilig Nederland ons de gelegenheid om actief bij te dragen aan het onderhouden en verbeteren van cybersecurity in Nederland als geheel. Iets wat wij als Cegeka als onze maatschappelijke plicht zien”, zegt Frank Voskeuil, Division Director Security Cegeka Nederland.

Directeur Cyberveilig Nederland, Petra Oldengarm: “Met het toetreden van Cegeka tot Cyberveilig Nederland wordt onze achterban nog verder verbreed. Het is mooi dat we hiermee toegang krijgen tot brede kennis op gebied van cybersecurity en IT en we kijken uit naar onze samenwerking”.

Meer informatie over Cegeka vind je hier.

Cegeka is lid van Cyberveilig Nederland