Data4 lid van Cyberveilig Nederland

Data4 is het nieuwste lid van Cyberveilig Nederland.

Bij Data4 geloven we in een open, transparante samenleving. Een samenleving waarin mensen onbekommerd communiceren en zich informeren – zonder onderbrekingen, zonder indringers, zonder privacy schending. We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat we lid zijn geworden van de brancheorganisatie Cyberveilig Nederland. Dit lidmaatschap zien we als een mooie kans om samen te werken met andere dienstverleners op het gebied van cybersecurity en een bijdrage te leveren aan een veilige digitale samenleving.

Data4 beschermt organisaties tegen internetdreigingen en cyberattacks. Onze focus ligt voornamelijk op het voorkomen van schade en het vergroten van de digitale weerbaarheid. Voor klanten bieden wij SOC-diensten, waarbij we 24x7 netwerken monitoren en de incident response verzorgen. Daarnaast verzorgen wij securityadviezen en -expertise, cybersecurity assessments, cybersecurity awareness trainingen en verzorgen we pentesten.

Data4 is gestart in 1997 en verzorgt in heel Nederland haar diensten vanuit onze vestigingen in Maastricht-Airport en Eindhoven.

Zie voor meer informatie: https://data4cybersecurity.nl/

Data4 lid van Cyberveilig Nederland