Deloitte is lid van Cyberveilig Nederland

Deloitte is per 1 januari lid geworden van Cyberveilig Nederland.

De 4e industriële revolutie creëert een onovertroffen wereldwijde, digitale en onderling verbonden wereld. In plaats van te worden beperkt door cyberrisico's, zouden we optimaal moeten profiteren van elke technologische mogelijkheid. Beter presteren, complexe problemen oplossen en cyberrisico’s overal beheren is het ultieme doel waar we vanuit Deloitte graag aan bijdragen. Bij Deloitte geloven we sterk in de kracht van kennisdeling om zo structureel bij te dragen aan de cyberveiligheid van de Nederlandse samenleving. Veiligheid creëren we tenslotte samen.

Deloitte heeft uitgebreide ervaring op het gebied van adviseren en beoordelen van de informatiebeveiliging bij overheden en bedrijven. Het cyberteam in Nederland bestaat uit meer dan 200 specialisten met uiteenlopende expertises en achtergronden, van diep technische etische hackers tot strategische management consultants en alles daar tussenin. Bij Deloitte geloven we dat het beveiligen van de kritieke data en IT van onze klanten niet alleen een technische aangelegenheid is, maar een die vanuit meerdere perspectieven moet worden benaderd. Dit zie je terug in onze teams en oplossingen.

Over Deloitte:

Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de aankomende jaren radicaal. Geen bedrijf of organisatie kan om de gevolgen van de verregaande digitalisering en informatisering heen. Deloitte kent de uitdagingen in uw branche en vertaalt marktproblemen van de toekomst naar creatieve en innovatieve oplossingen. Deloitte is een professionele dienstverlener met wereldwijd 312.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen. Met ruim 5.500 medewerkers en 14 kantoren verspreid over heel Nederland is Deloitte een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, risk management en financiële advisering. De professionals werken in multidisciplinaire teams en hebben daarom een zeer brede visie op de vraagstukken van onze klanten. Deloitte is de betrouwbare en innovatieve partner die u nu inzicht geeft in de kansen van uw toekomstige business.

Voor meer informatie: https://www2.deloitte.com/nl/nl/pages/risk/topics/cyber-risk.html

Deloitte is lid van Cyberveilig Nederland