DigiTrust lid van Cyberveilig Nederland

DigiTrust is specialist in Nederland op het gebied van het uitvoeren van audits en het certificeren op het gebied van informatiebeveiliging. DigiTrust heeft van de Raad voor Accreditatie het vertrouwen gekregen om dit te doen voor de ISO 27001:2017. Daarnaast heeft DigiTrust als eerste en tot op heden enige in Nederland de accreditatie behaald op de NEN 7510:2017, die zich richt op informatiebeveiliging in de zorg. DigiTrust heeft deze accreditatie behaald voor zowel het uitvoeren van certificatie-audits bij zorginstellingen als bij de dienstverlenende ICT-leveranciers.

DigiTrust staat voor kwalitatief goede audits die worden uitgevoerd door eigen auditoren met verstand van ICT, zorg en overheid. Wij zijn geen turfsmurfen of auditoren met stokpaardjes, wij zijn superhelden. Wij stellen scherpe vragen met lef, maar in de juiste context van de organisatie. Het is onze bijdrage aan een veiligere digitale wereld; en dat doen we met trots.

DigiTrust audit en certificeert tegen de normen ISO 27001, NEN 7510, BIO, ISO 9001, ISO 27017, ISO 27018, ISO 27701 en MEDMIJ.

Zie voor meer informatie: www.digitrust.nl

 

DigiTrust lid van Cyberveilig Nederland