DTX lid van Cyberveilig Nederland

Digitale beveiliging is inmiddels belangrijker dan fysieke beveiliging, maar niet iedere organisatie heeft de middelen in huis om dit zelf uit te voeren. Daarom vertrouwen steeds meer organisaties op onze expertise op dit gebied. Vanuit het SOC van DTX Security wordt gespeurd naar afwijkingen in besturingssystemen, gebruikersgedrag en software. Zodra er onregelmatigheden worden gevonden, wordt gezorgd voor een adequate opvolging.

Dutch Technology eXperts (DTX) is gevestigd in Alkmaar en is al ruim 20 jaar actief op het gebied van informatiebeveiliging. Alle diensten die DTX levert zijn ISO9001, ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

De security eXperts van DTX nemen de touwen stevig in handen. Vanuit het SOC monitoren zij uw omgeving actief op potentiële security incidenten. Naast de initiële opvolging van alarmen helpen de eXperts organisaties ook bij het prioriteren en oplossen van kwetsbaarheden.

Hiermee tillen ze niet alleen de beveiliging naar een hoger niveau, ze krijgen ook beter zicht op gebruikersgedrag binnen de organisatie. Door dit te analyseren kunnen ze afwijkend gedrag snel detecteren en geavanceerde aanvalsacties eerder signaleren.

Wilt u gebruik maken van deze expertise op cybersecurity gebied? Kijk dan op: DTX

 

DTX lid van Cyberveilig Nederland