Evidantly lid van Cyberveilig Nederland

EVIDANTLY is lid geworden van Cyberveilig Nederland.

Wanneer uw organisatie te maken krijgt met een cybersecurity aanval kan dit een serieuze impact hebben op uw bedrijfsvoering en uw klanten. De toenemende digitalisering en businessinnovaties maken het uitdagend om digitale dreigingen voor te blijven, waarbij het effectief beveiligen van uw organisatie veel kennis, tijd en inzicht vergt. EVIDANTLY (her)kent deze uitdagingen en beschermt organisaties al vele jaren met duurzame oplossingen.

Ondanks de toenemende impact van cyberaanvallen zijn er veel organisaties die de cybersecurity dreigingen onderschatten en op een achterhaalde wijze organiseren en managen.  EVIDANTLY heeft een beproefde risico gebaseerde aanpak ontwikkeld, waarbij wij in realtime de dreigingen kunnen zien, analyseren en mitigeren.

EVIDANTLY is een Nederlands cybersecurity bedrijf met een eigen visie op nationale veiligheid. Onze roots liggen in het inlichtingen en militaire domein. We zijn branche georganiseerd, waarbij onze onderscheidende waarde is dat we uw business en specifieke uitdagingen kennen. Hiermee zijn we in staat uw organisatie optimaal te beschermen.

Voor meer informatie zie: www.evidantly.com

 

Evidantly lid van Cyberveilig Nederland