F-Secure is lid van Cyberveilig Nederland

F-Secure is lid geworden van Cyberveilig Nederland.

F-Secure: "Ons leven bevat een constante stroom aan digitale momenten - van de manier waarop we contact maken, ontspannen, leren tot hoe we winkelen en werken. Dit alles maakt ons steeds kwetsbaarder voor cybercriminelen. F-Secure heeft als missie om elk digitaal moment veilig te maken voor iedereen.

F-Secure is een cybersecurity bedrijf uit Finland met meer dan 30 jaar ervaring in het beschermen van digitale levens. Sinds 1988 hebben F-Secure’s bekroonde producten en netwerk met top partners het bedrijf in staat gesteld om consumenten over de hele wereld te beschermen. F-Secure beveiligingsproducten zijn erop gericht de best mogelijke bescherming te bieden op elk op internet aangesloten apparaat. Daarnaast vinden we dat internetbeveiliging niet moeilijk moet zijn, gebruiksvriendelijkheid staat bij F-Secure voorop.

F-Secure is dé nummer één beveiligingssoftware leverancier binnen de telecommarkt en werkt in Nederland samen met bijna alle internet providers. Internet providers die met F-Secure beveiligingsproducten hun klanten helpen om online veiliger te zijn. Verder werkt F-Secure ook samen met verzekeraars en financiële instellingen.  

F-Secure voelt zich sterk verbonden met de online veiligheid van consumenten in Nederland, vandaar dat F-Secure lid is geworden van Cyberveilig Nederland."

Meer informatie vind je hier.

F-Secure is lid van Cyberveilig Nederland