Hudson Cybertec lid van Cyberveilig Nederland

We zijn verheugd dat Hudson Cybertec is toegetreden tot Cyberveilig Nederland. Hudson Cybertec is een leveranciersonafhankelijke cybersecurity solution provider welke wereldwijd betrokken is bij cybersecurity trajecten voor de operationele technologie (OT).

Zij leveren gespecialiseerde kennis en diensten op het gebied van cybersecurity en industriële netwerken aan bedrijven waar de technische installaties essentieel zijn voor de bedrijfsvoering. De focus ligt volledig op cybersecurity in het industriële Automatisering & Controle Systemen (IACS) domein. Hudson Cybertec is vooral actief in de domeinen behorend tot de vitale infrastructuur (energie, olie & gas, water, nucleaire en de chemische & procesindustrie), de maakindustrie, het MKB en andere (niche) markten waar technische installaties aanwezig zijn.

Hudson Cybertec combineert hierbij diepgaande domeinkennis, ruime ervaring in cybersecurity en uitgebreide expertise in industriële en technische automatisering Hudson Cybertec werkt hoofdzakelijk volgens de internationale de facto norm voor IACS-cybersecurity, de IEC 62443. Hudson Cybertec is nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze norm, en werkt hierbij samen met het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN). Als internationaal erkend IEC 62443 Subject Matter Expert (SME) is Hudson Cybertec op Europees niveau betrokken bij diverse EU-werkgroepen voor cybersecurity in de vitale infrastructuur. In samenwerking met het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN), organiseert Hudson Cybertec een compleet trainingsprogramma rondom de IEC 62443. De NEN is de enige officiële vertegenwoordiger van de IEC in Nederland.  

Voor meer informatie, zie hudsoncybertec.com

Hudson Cybertec lid van Cyberveilig Nederland