Innovatiemissie Cybersecurity RSA San Francisco 4- 8 maart

Van 4 tot en met 8 maart organiseert de RVO een Innovatiemissie Cybersecurity naar Californië. De missie wordt georganiseerd in het kader van de RSA expo en conferentie die dan plaats vindt. De RSA-expo en conferentie (4-8 maart) in San Francisco is één van de grootste IT veiligheidsconferenties in de wereld, met meer dan 50.000 deelnemers. Alle belangrijke spelers op het gebied van IT-veiligheid komen naar de RSA.

De laatste jaren zetten de Verenigde Staten vol in op cybersecurity: driekwart van de wereldwijde (R&D) investeringen worden in de VS gedaan. Een derde van alle Amerikaanse cybersecuritybedrijven bevindt zich in Californië.

Niet alleen kun je tijdens de missie deelnemen aan de RSA conferentie, ook organiseert de RVO extra bedrijfsbezoeken en (netwerk)activiteiten met smaakmakers in de industrie, de overheid en de topuniversiteiten. Daarnaast worden inhoudelijke (expert)sessies met panel/workshop en netwerkrecepties georganiseerd.

Mocht je interesse hebben meld je dan aan via: https://www.rvo.nl/aanmeldformulier-innovatiemissie-cybersecurity-rsa-conference-san-francisco-wssl

Innovatiemissie Cybersecurity RSA San Francisco 4- 8 maart