Inschrijving deelname Conferentie Nederland Digitaal geopend

De tweede editie van de Conferentie Nederland Digitaal wordt dit jaar gehouden van 16 tot 19 maart. De organisatie verwacht enkele duizenden deelnemers die vanuit hun vakgebied, sector of beleidsterrein betrokken zijn bij de digitalisering van Nederland. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Het programma omvat tientallen sessies, samengesteld in samenwerking met meer 100 organisaties. Van digitale inclusie tot slimme energietransitie, en van kunstmatige intelligentie tot digitalisering in het onderwijs. Van het opschalen van veelbelovende initiatieven van startups tot het vinden en binden van digitaal talent.

De vierdaagse conferentie bestaat uit de Digitaal Talent Dag (onderwijs), de tweedaagse ICT.OPEN (wetenschap), en de Nederland Digitaal Dag (Nederlandse Digitaliseringsstrategie). De conferentie is een initiatief van het kabinet onder leiding van de ministeries van EZK, BZK, JenV en OCW. Dit jaar vindt conferentie plaats in Groningen en wordt er nauw samengewerkt met NoordenDigitaal, dat tientallen initiatieven in het noorden van Nederland presenteert tijdens de conferentieweek.

Meer informatie en aanmelding op nederlanddigitaal.nl.

Inschrijving deelname Conferentie Nederland Digitaal geopend