Interesse in zaken doen in Duitsland?

Op dinsdag 16 april organiseert de RVO een bijeenkomst voor cybersecurity bedrijven die meer wil weten over kansen en mogelijkheden op de (Zuid-)Duitse Markt. De bijeenkomst vindt plaats in het kader van de German Business Week plaats, die van 15 tot en met 17 april plaats vindt.

Het programma bestaat uit inhoudelijke presentaties, praktische tips van ervaringsdeskundigen en rondetafelgesprekken/workshops over actuele thema's. Je kunt je inschrijven via deze link: https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/german-business-week-zuid-duitsland.

Duitsland is voor Nederland de belangrijkste handelspartner. Zuid-Duitsland (Beieren, Baden–Württemberg en Hessen) is economisch gezien een zeer sterke regio die vele kansen biedt aan Nederlandse ondernemers. Deze regio doet het bovengemiddeld goed, met de hoogste economische groei en de laagste werkloosheid van de hele Bondsrepubliek. Nederland kan het innovatieve en groeiende karakter van deze regio goed benutten. Bovendien is Zuid–Duitsland van de Duitse regio's koploper wat betreft internationale handel.

Interesse in zaken doen in Duitsland?