Japan – Nederland – Knowledge Summit op 19 en 20 juli

Interesse in de internationale samenwerking tussen Nederland en Japan op het gebied van cybersecurity? Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw organisatie wat betreft het aangaan van een internationaal partnerschap met partijen in Japan op het gebied van cybersecurity in de energiesector, smart industry of Fintech? Meld je dan nu aan voor de Knowledge Summit van 19&20 juli, georganiseerd door de RvO, de Nederlandse ambassade in Tokyo, en the Hague Security Delta (HSD).

Dit evenement (in de vorm van een webinar) zal bestaan uit twee delen, verspreid over twee ochtenden.

Dag 1: de viering (08.30-10.00)

Om de veiligheid van informatievoorzieningen en processen te behouden is expertise en samenwerking vereist. In het kader daarvan is er vijf jaar geleden in aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio een Partners for International Business (PIB) programma tot stand gekomen op het gebied van cybersecurity. Hierbij worden samenwerkingskansen benut tussen Nederlandse en Japanse organisaties die innovatieve veiligheidsoplossingen hebben opgeleverd. Op maandag 19 juli vieren we gezamenlijk de afloop van dit succesvolle partnerschap. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst (in de vorm van een Webinar) zullen o.a. Prof. Jun Murai, Minister van Digitale Transformatie Takuya Hirai en staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer terugblikken op de afgelopen vijf jaar.

Dag 2 (optioneel): de expertgroepen (08.30-11.00)

De volgende dag staat volop in het teken van toekomstige samenwerking tussen Nederlandse en Japanse organisaties in de vorm van expert groepen. Hierbij borduren we voort op eerdere succesvolle ronde-tafel gesprekken over de belangrijkste cybersecurity dreigingen en oplossingen binnen de vitale infrastructuur. De thema’s van deze discussies zullen zijn: (1) cybersecurity voor de energiesector, (2) cybersecurity voor smart industry, en (3) cybersecurity voor de financiële sector/Fintech. Schuif aan tafel bij de grootste spelers binnen de verschillende sectoren uit de Japanse publieke-, private sector, en verschillende kennisinstellingen en denk mee over kansen voor de toekomst.

U kunt zich aanmelden via deze link.

Japan – Nederland – Knowledge Summit op 19 en 20 juli