Kader lid van Cyberveilig Nederland

Kader is lid van Cyberveilig Nederland.

97,1 procent van de Nederlandse bevolking heeft toegang tot internet, daarmee behoort Nederland tot de digitale voorhoede binnen Europa. Deze digitalisering brengt grote economische en maatschappelijke kansen met zich mee. Aandacht en ruimte voor cybersecurity zijn daarbij essentieel. Wij zien in ons werk dagelijks de bedrijfsrisico’s die onvoldoende aandacht voor cybersecurity met zich mee brengt.  We dragen in ons werk bij aan een oplossing, maar wat ons betreft kan en moet dat op veel grotere schaal gebeuren. Omdat je samen verder komt, heeft Kader zich aangesloten bij belangenvereniging Cyberveilig Nederland. Zo kunnen we onze kennis delen en leren van andere partijen om samen de kwaliteit en transparantie binnen de cyberveiligheidssector te vergroten.

Petra Oldengarm, directeur Cyberveilig Nederland: “Als branche organisatie is het goed een brede vertegenwoordiging te hebben vanuit de hele cybersecuritysector. De dienstverlening van Kader is daarin een mooie aanvulling en wij zijn dan ook blij dat Kader zich bij ons heeft aangesloten. We kijken uit naar een goede samenwerking!”.

Rick Santbergen, Business Unit Manager Managementsystemen & Certificatie: “We verhogen al langer de digitale weerbaarheid van onze opdrachtgevers. Door deel te nemen aan deze branchevereniging vergroten we ons netwerk en dragen we breder bij aan een veiligere samenleving”.

Kijk voor meer informatie op: https://kader-opleidingen.nl/informatiebeveiliging-opleidingen/

Kader lid van Cyberveilig Nederland