Kahuna lid van Cyberveilig Nederland

Kahuna is lid geworden van Cyberveilig Nederland.

Kahuna: "Kahuna is Managed Security Advisor. Wij helpen u de strijd aan te gaan tegen Cybercrime. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Bottom-up of top-down, al naar gelang de situatie.

Een belangrijke pijler in onze dienstverlening is Kahuna’s Managed Security Services. Vanuit onze twee Europese ISO27001 gecertificeerde SOC’s monitoren onze specialisten dag en nacht uw systemen, netwerken en data om in te grijpen voordat het nodig is. Zo weet u zeker dat u goed bent beschermd!

Een belangrijke innovatie is de Kahuna Security-Officer-as-a-Service icm de Kahuna SOC Service Menucard. Met de logging uit de operationele laag van de organisatie, krijgen we de informatie om op tactisch en strategisch niveau de juiste beslissingen in de juiste volgorde te nemen.

De Security Officer brengt structuur in uw securitybeleid. De meerwaarde ligt in het verbeteren van uw verdediging, in het helpen duiden van alle beschikbare informatie uit uw systemen en de buitenwereld, en in het verbeteren van uw compliance. Hij of zij fungeert als klankbord bij het nemen van de juiste beslissingen op het gebied van Risk Management. Ook maakt hij of zij de vertaalslag tussen informatiebeveiligingsbeleid en geïmplementeerde technische controls."

Voor meer informatie ga naar: https://www.kahuna.nl/

Kahuna lid van Cyberveilig Nederland