Lloyd’s Register is lid van Cyberveilig Nederland

Lloyd’s Register heeft zich aangesloten bij Cyberveilig Nederland.

Lloyd’s Register is in 1760 begonnen als een classificatiebureau voor de scheepvaart. Vandaag de dag zijn ze een van ’s werelds grootste aanbieders van professionele diensten voor techniek en technologie zoals certificeringen en inspecties.

Lloyd’s Register:

‘’Met onze opbrengsten financieren we de Lloyd's Register Foundation, een liefdadigheidsinstelling voor ondersteuning van bouwkundig onderzoek, onderwijs en publieke betrokkenheid bij alles wat wij doen. Hiermee focussen wij ons op het doel dat ons elke dag opnieuw inspireert: samen werken voor een veiligere wereld.’’

Informatiebeveiliging en cybersecurity

Samen met ons bekroonde cyberbeveiligingsbedrijf Nettitude bieden wij een 360°-pakket met informatie- en cyberbeveiligingsproducten.

Wij bieden verschillende services op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity. Naast certificeringen bieden wij ook gapanalyses en op maat gemaakte en gebundelde trainingsdiensten om organisaties op weg te helpen naar de ISO 27001-certificering.

Lloyd’s Register wordt LRQA

Eind 2021 zullen de units ‘’Business Assurance en Inspections Serivces’’ van LR separaat gaan opereren onder de naam LRQA. Door het zelfstanding opereren van deze units zal LRQA's ambitie versnellen om de toonaangevende digitaal georiënteerde assurance provider te worden, door onze producten en diensten te verbeteren om onze capaciteiten te vergroten en onze klanten beter van dienst te zijn.

Meer informatie over Lloyd’s Register/LRQA: https://www.lr.org/nl-nl/ 

Lloyd’s Register is lid van Cyberveilig Nederland