Nederlands-Duitse Cyber Improvement Day, 10 mei 2023

Om economische en maatschappelijke rampen rond onze vitale infrastructuur te voorkomen is internationale samenwerking noodzakelijk. Tijdens de Nederlands-Duitse Cyber Improvement Day (10 mei van 8.45 tot 15.15 uur) is een delegatie van vooraanstaande Duitse cyberbeveiligingsbedrijven aanwezig bij The Hague Security Delta voor een interactief netwerkevenement om van gedachten te wisselen over hoe hun technologie kan helpen cyberdreigingen te beschermen, aan te pakken, maar ook transparanter te maken.

Het netwerkevenement zal een combinatie zijn van technische input, praktische praktijkervaring en matchmakingmogelijkheden van zowel Nederlandse als Duitse zijde. Toonaangevende sprekers van beide zijden zullen de kansen en uitdagingen in hun respectieve markten toelichten.

De bezoekers zullen bestaan uit:

  • Vertegenwoordigers van de Nederlandse overheid op het gebied van cyberbeveiliging en civiele veiligheid.
  • Bedrijfsleiders uit alle sectoren die bijdragen aan kritieke infrastructuur in Nederland.
  • SME’s uit verschillende sectoren die meer willen weten over het cyberbeveiligingslandschap.

Het evenement is gratis, maar er is een beperkt aantal plaatsen - wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Mis deze kans niet om met de hele sector kennis uit te wisselen, de deskundige sprekers te ontmoeten, nieuwe inzichten op te doen en gebruik te maken van de mogelijkheid om meer kennis van de markt op te doen.

Meer informatie, zoals het programma, de profielen van de Nederlandse delegatie en de registratie vindt u via deze link.

Nederlands-Duitse Cyber Improvement Day, 10 mei 2023