NFIR lid van Cyberveilig Nederland

Ook NFIR is lid geworden van Cyberveilig Nederland.

NFIR: "Wij geloven dat het in onze maatschappij belangrijk is om weerbaar te zijn tegen de gevaren en risico’s van de digitale wereld. Met onze motivatie en ervaring kunnen wij organisaties en personen helpen bij het vergroten van hun digitale weerbaarheid. Onze passie voor IT-Security en de drang om opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen, is bijzonder groot!

Opdrachtgevers helpen doen wij door de allerbeste IT-Security specialisten in te zetten, die niet alleen heel vakkundig en creatief zijn, maar ook snel handelen, procedureel werken en in begrijpelijke taal communiceren met onze opdrachtgevers.

Onze ervaren medewerkers rukken 24/7 uit om opdrachtgevers te helpen met cyber security incidenten, voeren digitaal forensische onderzoekenuit, monitoren real-time de IT-infrastructuur van onze klanten, sporen kwetsbaarheden op door het uitvoeren van pentesten en creëren cyber security awareness door middel van het geven van trainingen, lezingen en live demo’s. Deze diensten voorzien allemaal in het creëren en vergroten van (uw) digitale weerbaarheid."

Kijk op www.nfir.nl voor meer informatie.

NFIR lid van Cyberveilig Nederland