ReaQta sluit zich aan bij Cyberveilig Nederland Werken aan een digitaal weerbare samenleving

ReaQta is verheugd aan te kunnen kondigen dat het lid is geworden van brancheorganisatie Cyberveilig Nederland. Dit lidmaatschap is een mooie kans voor ReaQta om samen te werken met andere dienstverleners op het gebied van cybersecurity om zo het Nederlandse digitale netwerk te helpen versterken.

ReaQta is een A.I. powered endpoint-platform voor dat organisaties beschermt tegen nieuwe en onbekende bedreigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en ReaQta is wereldwijd aanwezig in 19 landen. ReaQta stelt haar klanten in staat om proactief cyberaanvallen te detecteren en te blokkeren, wat digitale veerkracht en bedrijfscontinuïteit garandeert. ReaQta maakt deel uit van talrijke door overheden geleide initiatieven op het gebied van cyberveiligheid.

ReaQta heeft als missie de cyberveiligheid te vereenvoudigen en bedrijfscontinuïteit te garanderen voor organisaties van elke omvang.

Over ReaQta

ReaQta is in 2014 opgericht door een team experts met uitgebreide ervaring in door de overheid geleide cyberintelligence-operaties en met dreigingsinformatie. ReaQta is een van de snelstgroeiende aanbieders van een geavanceerd endpoint-responsplatform op basis van kunstmatige intelligentie (A.I.), waarmee cyberaanvallen worden gedetecteerd, geanalyseerd en afgeweerd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en het bedrijf is momenteel vertegenwoordigd in 19 landen.

Zie voor meer informatie: https://reaqta.com/

ReaQta sluit zich aan bij Cyberveilig Nederland Werken aan een digitaal weerbare samenleving