RockSecure sluit zich aan bij Cyberveilig Nederland

RockSecure B.V. heeft zich aangesloten bij Cyberveilig Nederland.

Cyberveilig Nederland is één van de partners van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid-project dat ten doel heeft om makkelijker de risico’s in te schatten van cybercrime met gerichte adviezen. “Uiteindelijk moet dit project een risicomodel opleveren en leiden tot een keurmerk voor de branche”, aldus Cyberveilig Nederland.

Deze doelstellingen verhouden zich volledig tot die van RockSecure, stellen eigenaren Wouter van Dijk en Roel Rens. “Als spin-off van het meer gevestigde Innvolve, zijn we bij RockSecure een relatief jonge organisatie, maar pakken we onze zaken serieus aan. Dat is nodig in deze branche, waar voor onze klanten veel op het spel staat.”

Met aansluiting bij Cyberveilig NL maakt RockSecure duidelijk dat het cybersecuritybedrijf zich toetst aan de markt en conformeert aan gedragscodes. “Ook willen we met onze kennis en ervaring bijdragen aan verdere ontwikkeling van het vakgebied waar mogelijk. Daarnaast is dit hét platform om samenwerking en netwerk te zoeken binnen de Cybersecurity branche.”

De branchevereniging is volgens RockSecure een uitermate geschikte plek om kennis te delen met collega’s, aldus Van Dijk en Rens. “We geloven dat je je als bedrijf voortdurend moet ontwikkelen. Een branchevereniging kan ons daar zeker bij helpen.”

RockSecure richt zich op de digitale veiligheid in brede zin. “Dus mens, proces en techniek. Maar het uitgangspunt voor onze dienstverlening is security. Het is geen onderdeel van andere dienstverlening”, benadrukken de cybersecurityspecialisten.  “Ons aanbod omvat preventieve en correctieve producten en diensten. Zoals hulp bij onder meer hacks, uitwijkdienst, ddos bescherming, pentest.”

Kwaliteit uitgangspunt

Kwaliteit is daarbij het uitgangspunt. “We zijn bereid hierop te investeren. Ons kwaliteitsstreven onderstrepen we  met aansluiting bij de branchevereniging, maar ook door altijd met de voor de betreffende klus gecertificeerde medewerkers te werken.”  Daarom verbindt RockSecure zich eveneens aan de waarborginstellingen voor wat betreft de leveringsvoorwaarden en garanties (ICT Waarborg).

Voor meer informatie zie https://rocksecure.nl/

RockSecure sluit zich aan bij Cyberveilig Nederland