Securify is lid van Cyberveilig Nederland

Securify is het nieuwste lid van Cyberveilig Nederland.

Securify helpt organisaties met het identificeren, verhelpen en voorkomen van technische beveiligingsrisico’s door middel van pentesten, red teaming opdrachten en agile code reviews.

De focus ligt hierbij op het zo effectief mogelijk beveiligen van de (grootste) business risico’s. Op basis security roadmaps wordt code, (mobiele) applicaties, infrastructuur en de organisatie op een zo optimale manier beveiligd. Veel bedrijven - van start-ups tot grote banken - vertrouwen al jaren op Securify om hun systemen en (mobiele) applicaties goed te beveiligen. Met honderden penetratietesten en code reviews per jaar helpt het Securify team mee om de gegevens van miljoenen Nederlanders goed te beveiligen.

Daarnaast wordt met Securify Inline invulling gegeven aan onze innovatieve visie op applicatiebeveiliging van (business) kritieke systemen. Securify’s unieke aanpak stelt ontwikkelteams in staat om continu, aantoonbaar en veiliger software te leveren op Agile snelheid waarbij security niet blokkerend werkt.

Wil je meer weten? Kijk dan op: https://www.securify.nl/

Securify is lid van Cyberveilig Nederland