SentinelOne lid van Cyberveilig Nederland

SentinelOne heeft zich recent aangesloten bij Cyberveilig Nederland. SentinelOne levert een unieke cybersecurity oplossing ter bescherming van endpoints zoals werkplekken, servers en cloud containers.

Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op extreem gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om dreigingen automatisch en in realtime te elimineren. Deze unieke aanpak maakt onder meer een gegarandeerde bescherming tegen ransomware mogelijk, waarbij SentinelOne organisaties schadeloos stelt indien zij toch worden geraakt door ransomware.

De reden voor het aangaan van het lidmaatschap is tweeledig, zo licht Eric van Sommeren, Sales Directeur Noord-Europa bij SentinelOne toe: “Onze organisatie heeft tot doel om security-teams zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat leden van deze vaak onderbemenste teams zich kunnen toeleggen op datgene waarvoor ze zijn aangenomen: strategische beslissingen nemen of onderzoek plegen op het gebied van cyber security. Door lid te worden van Cyberveilig Nederland hopen wij de kracht van het collectief te benutten om zo meerdere bedrijven te informeren over hoe security-technologie kan worden ingezet om de competentie van security teams maximaal te benutten én hoe technologie vóór een organisatie kan werken. Ten tweede willen we bijdragen in de strijd om organisaties beter weerbaar te maken tegen cyber-dreigingen - vooral de onbekende dreigingen waar bedrijven geen zicht op hebben of die zich pas na lange tijd openbaren. Samen sterker voor een veiligere wereld - dat is ons motto.”

Voor meer informatie zie: https://www.sentinelone.com/

SentinelOne lid van Cyberveilig Nederland