Technolution Prime lid van Cyberveilig Nederland

Technolution Prime is lid van Cyberveilig Nederland.

Technolution Prime is technisch marktleider in Nederland in preventieve high assurance voor gerubriceerde data. Het bedrijf levert moderne security-oplossingen volgens een uitgesproken visie:

Separation of concerns – de oplossingen van Technolution Prime zijn gefocust op één security-aspect. Bijvoorbeeld het leggen van een veilige verbinding. Of het afschermen van een netwerk van de buitenwereld. Hierdoor kan ontwikkeling zich volledig richten op efficiëntie en effectiviteit.

Programmeerbare logica – onder de motorkap van de producten van Technolution Prime vindt u FPGA’s: programmeerbare chips. Hierop worden bijvoorbeeld VPN-protocollen geprogrammeerd voor veilige verbindingen. FPGA’s bieden hoge datasnelheden, grote weerstand tegen hackers en blijvende flexibiliteit.

Lean & mean – de oplossingen van Technolution Prime hebben een korte ontwikkeltijd. Gebruikers krijgen hierdoor actuele bescherming tegen nieuwe bedreigingen. De producten zijn upgradeable en toekomstbestendig. Bovendien bieden ze uitstekende prestaties voor dezelfde prijs en minimale impact voor de gebruikers.

Meer weten? Kijk dan op: https://www.technolution.com/prime/nl/

Technolution Prime lid van Cyberveilig Nederland