Tedas lid van Cyberveilig Nederland

Tedas is lid van Cyberveilig Nederland.

Tedas B.V., gevestigd te Brummen, is een organisatie bestaande uit enthousiaste professionals die als team beschikken over een unieke set van operationele en technische vaardigheden en inhoudelijke domeinkennis.

Tedas heeft haar sporen verdiend in publieke en private betrekkingen en ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 15 jaar geavanceerde oplossingen bestand tegen dreigingen zoals geschetst door de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid.

Werken bij Tedas is dag dagelijks zorgen dat organisaties informatie kunnen delen en waarover ze zelf volledige controle willen behouden. Dit ter ondersteuning van netwerken van politie, defensie, operationele eenheden en ook bij fraude en crimineel onderzoek waarbij vaak, tijdelijk, veel vertrouwelijke informatie moet worden gedeeld, maar alleen met elkaar.

Om een succesvolle samenwerking op te zetten waarbij alle participanten in hun kracht staan is het uitwisselen van data essentieel. Het beschikbaar stellen en uitwisselen van data zorgt ervoor dat men sneller van data naar informatie, naar kennis en ten slotte wijsheid komt. Om deze uitwisseling van data mogelijk te maken is het noodzakelijk om te beschikken over de juiste inzichten met betrekking tot de toepassing van informatiebeveiliging(sbeleid) en techniek.

Kijk voor meer informatie op: www.tedas.nl/

Tedas lid van Cyberveilig Nederland