Trend Micro lid van Cyberveilig Nederland

Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Met het lidmaatschap van Cyberveilig Nederland wil Trend Micro, die al op internationaal niveau met diverse partijen samenwerkt, zoals Interpol, Europol, ook een rol spelen om bij te dragen Nederland digitaal veiliger te maken. Op Lokaal niveau werkt Trend Micro al met diverse IT-security partijen samen om dit te bereiken. Een lidmaatschap van Cyberveilig Nederland versterkt dit nog meer. 

Door gebruik te maken van tientallen jaren aan security-expertise, global threat research en voortdurende innovatie beschermt Trend Micro honderdduizenden organisaties en miljoenen individuen in de cloud en op netwerken, apparaten en endpoints. Als leider in cloud- en enterprise-security biedt het platform krachtige en geavanceerde verdedigingstechnieken die zijn geoptimaliseerd voor omgevingen zoals AWS, Microsoft en Google, en centraal inzicht voor betere en snellere detectie en respons. 

Met meer dan 7.000 medewerkers in 65 landen stelt Trend Micro organisaties in staat om hun verbonden wereld te vereenvoudigen en beveiligen. Kijk voor meer informatie op de website van Trend Micro.

Trend Micro lid van Cyberveilig Nederland