TÜV Nederland lid van Cyberveilig Nederland

TÜV Nederland is een technische en zakelijke service provider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training. Ze bevorderen sinds 1981 veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving voor organisaties, overheid en samenleving met objectiviteit, onafhankelijkheid, transparantie, deskundigheid en integriteit als fundament. 

TÜV Nederland is onderdeel van de internationale TÜV NORD GROUP, met activiteiten in 70 landen en meer dan 10.000 werknemers. In Nederland beoordeelt TÜV Nederland met meer dan 175 vakkundige mensen dagelijks producten, diensten, systemen, arbeidsmiddelen, transportmiddelen en machines. De cybersecurity dienstverlening betreft o.a. certificatie-audits op basis van de normen ISO 27001, NEN 7510, BS 10012 en de IEC 62443, risk assessments en security awareness trainingen.

TÜV Nederland onderscheidt zich door haar nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op beoordelen en een benaderbare kantoororganisatie. De primaire eigenschap van de dienstverlening is dat TÜV Nederland aantoonbaar maakt dat een organisatie aan gestelde eisen voor betrouwbaarheid voldoet. Zo helpt TÜV Nederland bedrijfsrisico’s van organisaties zoveel mogelijk te beperken en ondersteunt TÜV Nederland in de continuïteit van uw organisatie.

Meer informatie via https://www.tuv.nl/.

TÜV Nederland lid van Cyberveilig Nederland