Van (bijna) 40 naar 80 leden!

Al bijna 40 leden sinds juni 2018

Wat begon met een achttal enthousiaste founding partners is inmiddels gegroeid tot een vereniging met bijna 40 leden vanuit verschillende takken uit onze branche. Dat laat zien dat de behoefte aan een branche organisatie breed gedeeld wordt.

In 2018 lukte het ons om al mooie eerste inhoudelijke resultaten te bereiken, bijvoorbeeld:

  • Mede door onze inspanningen is er financiering gekomen voor een nationaal project waarin Cyberveilig Nederland met verschillende organisaties samenwerkt aan een risicomodel en certificering(en). Aan dit project, dat wordt geleid door het CCV, wordt vanuit Cyberveilig Nederland en diverse van onze leden een inhoudelijke bijdrage geleverd.
  • We hebben een goede relatie opgebouwd met belangrijke stakeholders binnen de overheid, politiek en andere belangenorganisaties. Zo hebben we bijgedragen aan belangrijke dossiers zoals de Nationale Cyber Security Agenda, de Nationale Cyber Security Alliantie, de Nationale Cyber Security Research Agenda III en de Defensie Cyber Strategie. We kregen zelfs de uitnodiging om een seminar georganiseerd door de Koning en Koningin bij te wonen.
  • Eind 2018 publiceerden we een stappenplan om organisaties te helpen ‘coordinated vulnerability disclosure’ te implementeren.
  • … Eigenlijk teveel om op te noemen.

Op weg naar 80 leden!

Dit jaar zetten we onze missie voort. En graag doen we dat met een nog bredere vertegenwoordiging van de markt. Wat zou het mooi zijn om ons ledenaantal dit jaar te verdubbelen: op naar 80 leden!

Mocht je meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op. Meteen inschrijven mag natuurlijk ook…

Van (bijna) 40 naar 80 leden!