Wegwijs worden in cybersecurity financieringsmogelijkheden voor MKB

Wil je wegwijs worden in cybersecurity subsidies? Dan wil je bij het side event van het Nationale Cyber Summer Event: The Future of Human Capital in Cybersecurity zijn!

Op vier juni trappen we namelijk in de vroege middag af, waarbij de focus ligt op financieringsmogelijkheden voor cybersecurity voor het MKB. Als deelnemer krijg je de kans om in gesprek te gaan met experts van NEXIS, RVO en dcypher tijdens een introductiesessie over cybersecurity-innovatiefinanciering voor het MKB. Dit onderdeel begint om 14.00 uur aan de Universiteit Leiden in Den Haag. Later op de middag start vervolgens het hoofdprogramma, met presentaties over het belang en de rol van human capital in cybersecurity, cybersecurity-educatie en arbeidsmarktonderzoek.

Deelname is alleen mogelijk via inschrijving. De plaatsen zijn beperkt, dus verzeker je plek! We kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Schrijf je hier in om deel te nemen aan het side event over subsidies en andere financieringsmogelijkheden voor cybersecurity voor het MKB.

Schrijf je hier in als je wilt deelnemen aan het hoofdprogramma van het Nationale Cyber Summer Event: The Future of Human Capital in Cybersecurity.

Wegwijs worden in cybersecurity financieringsmogelijkheden voor MKB