Withsecure sluit zich aan bij Cyberveilig Nederland

Al meer dan 30 jaar werkt WithSecure hand in hand met partners om elke bedreiging aan te pakken waarmee onze maatschappij te maken heeft gehad. Daarom ontwikkelt WithSecure de beste cyberbeveiligingstechnologie om bedrijven over de hele wereld te beschermen, geleverd via ons netwerk van duizenden partners en aan organisaties wereldwijd.

Partnership staat voor ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat geen enkel persoon, instelling of bedrijf zonder samenwerking in staat is om optimale cyberweerbaarheid te bereiken. Het bestrijden van de bedreigingen van vandaag betekent samenwerken, om producten en diensten te co-creëren en onze expertise delen met onze partners en klanten wanneer ze die nodig hebben. Daarom is ons motto: co-secure the world with us. Hier sluit het lidmaatschap van Cyberveilig Nederland naadloos op aan. Op internationaal niveau werken wij samen met diverse internationale partijen en onderzoeksinstituten, maar ook op landelijk niveau delen wij graag onze kennis en informatie. 

Met onze ervaring, technologie en teams wereldwijd beschermen wij kritieke bedrijven over de hele wereld. We kunnen met trots zeggen dat geen van onze klanten een aanzienlijk verlies heeft geleden. Dat is de reden waarom zoveel van onze partnerships al decennia bestaan. Het lidmaatschap van Cyberveilig Nederland is hierin een waardevolle toevoeging. 

Meer informatie over Withsecure vind je hier.

Over WithSecure™

WithSecure™, voorheen F-Secure Business, is de betrouwbare partner van cyberbeveiliging. IT-serviceproviders, MSSP's en bedrijven - samen met de grootste financiële instellingen, fabrikanten en duizenden van 's werelds meest geavanceerde communicatie- en technologieproviders - vertrouwen op ons voor op resultaten gebaseerde cyberbeveiliging die hun activiteiten beschermt en mogelijk maakt. Onze AI-gestuurde bescherming beveiligt endpoints en samenwerking in de cloud, en onze intelligente detectie en reactie worden mogelijk gemaakt door experts die bedrijfsrisico's identificeren door proactief op bedreigingen te jagen en live-aanvallen het hoofd te bieden. Onze consultants werken samen met ondernemingen en technische uitdagers om veerkracht op te bouwen door middel van evidence-based beveiligingsadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van technologie die voldoet aan de zakelijke doelstellingen, hebben we ons portfolio opgebouwd om samen met onze partners te groeien door middel van flexibele commerciële modellen.

WithSecure™ Corporation werd opgericht in 1988 en is genoteerd aan NASDAQ OMX Helsinki Ltd.

 

Withsecure sluit zich aan bij Cyberveilig Nederland